Birdwatching Delta Dunării

Birdwatching
Bird watching Delta Dunarii  

CERE OFERTA

DESCRIERE: Ziua fotografiei începe, de obicei, dupa micul dejun în timp ce barca va fi pregătită pentru acțiune în următoarele 10 ore. Va fi o zi foarte incarcata deoarece ne propunem sa patrundem cat mai adanc in interiorul Deltei Dunarii si sa strabatem foarte multe lacuri si canale, sa vizitam arii protejate, sa ajungem la Padurea Letea si la Caraorman. Pranzul il vom servi la o gospodarie din Letea, iar apoi vom continua turul foto .

CERE OFERTA

De ce să alegeți un program de birdwatching în Delta Dunării?

Delta Dunarii ofera o multitudine de peisaje unice care sunt o invitatie la fotografie. Coloniile de cuibarit au reprezentat dintodeauna atractia Deltei. Miile de cuiburi construite pe crengile zavoaielor de salcie sau in stufarii, zgomotul infernal, atmosfera specifica altor ere geologice, zborul sagetator al miilor de pasari care isi hranesc puii transforma coloniile de pasari într-un rai nu numai al ornitologilor, dar si al oricarui iubitor al naturii.

Birdwatching in Rezervatia Naturala Delta Dunarii

Turele foto nu au un traseu fix, ci depind de dorintele participantilor, de experienta acestora, de starea vremii.

Frumusetea canalelor, rasariturile si apusurile spectaculoase, intinderile de nuferi, verdeata salciilor, concertul pasarilor, cu siguranta vor fi atractia obiectivelor aparatelor voastre.

Viteza de deplasare a barcii este mica, iar programul nu este unul fix, astfel incat se pot face opriri ori de cate ori participantii la ture vor sa acorde mai multa atentie unui anumit peisaj, pelican, nufar, egreta.

Delta Dunarii are un patrimoniu natural bogat reprezentat atat de vegetatia unica, dar si de speciile de pasari pe care le puteti cunoaste si observa prin Birdwatching. Pescarusi, pelicani, corcodei si rate, ciocanitori si alte sute de specii de pasari prezint o biodiversitate unica, complexa si atractiva pentru cei care doresc sa intre, chiar daca pentru putin, in viata secreta a pasarilor. Dintre cele 331 de specii de pasari, 172 specii cuibaresc iar restul de 57 sunt sedentare sau partial migratoare, 9 specii fiind declarate monument al naturii (gasca cu gat-rosu Branta ruficollis). Aproximativ 170 de specii sunt clocitoare, iar dintre acestea 40 sunt sedentare si 130 migratoare; cele neclocitoare sunt oaspeti de iarna si de pasaj primavara si toamna. Birdwatching-ul este o excursie de neinlocuit cand calatoriti in Delta Dunarii!

In cazul in care sunteti un grup interesat de acest program va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la telefon.

Inarmati-va cu un aparat foto si cu un card de memorie pe masura si porniti spre Delta Dunarii!