Despre noi

Locatia noastra este una cu adevarat speciala, pensiunea CASA MALUL DUNARII isi asteapta turistii intr-o zona cu un peisaj deosebit, fiind situata in inima Deltei Dunarii, pe malul drept al bratului Sfantul Gheorghe. Pensiunea este asezata chiar langa apa, intr-o oaza de liniste, cu priveliste spre Dunare. Daca iubiti natura si pasarile, sunteti pasionati de pescuit, dornici de aventura sau relaxare, doriti sa gustati din preparatele specifice pescaresti, ori pur si simplu va place sa calatoriti, suntem bucurosi sa va fim gazdele unui concediu de neuitat.

Pentru a ajunge la noi, in localitatea Mahmudia veti parcurge o distanta de aproximativ 28 km de Tulcea. Accesul se poate face direct cu automobilul pe soseaua “Tulcea-Mahmudia”, cat si cu ambarcatiunea pe bratul Sfantu Gheorghe.

Capacitatea locatiei este de maximum 14 locuri in 4 camere rustice cu grup sanitar propriu, apa calda curenta, aer conditionat, incalzire centrala, etc. La parterul pensiunii se afla livingul unde veti putea gusta preparate delicioase din peste specifice zonei, dar si o terasa descoperita pe timpul cald cu vedere direct la Dunare. Dimineata poti sa iti bei cafeaua pe malul Dunarii, in locul special amenajat, admirand rasaritul ori bucurandu-te de linistea naturii. Pensiunea este prevazuta cu foisor rustic din stuf, terasa, living, locuri de parcare, gradina cu gazon, pomi fructiferi si vita de vie, loc de joaca pentru copii, dar si o gradina in care cultivam legume organice si plante care asigura prospetimea mancarurilor. Pasionatii de pescuit si nu numai isi pot incerca norocul chiar in fata pensiunii. Daca doriti sa descoperiti peisaje naturale inedite, specii de pasari salbatice si toata comoara ascunsa a apelor Deltei, organizam excursii cu barca pe lacuri si canale, excursii de o zi cu popas la SF. Gheorge, Sulina, Padurea Letea, dar si alte destinatii la cerere. Aici veti putea admira faimosii nuferi, coloniile de pelicani si chiar viata si colibele pescarilor.


La cerere mai putem organiza:

Seara Lipoveneasca in Delta Dunarii

SEARĂ LIPOVENEASCĂ

Cu Corul Comunitatii Rusilor-Lipoveni din Mahmudia care va incanta cu melodii si dansuri traditionale lipovenesti. (Pret la cerere in functie de numarul de persoane din grup).

Cursuri de Gatit Peste in Delta Dunarii

COOKING CLASSES

Delta este un tărâm deosebit, iar noi încercăm mereu să răspândim tradițiile, inclusiv cele culinare. (Pret la cerere in functie de numarul de persoane din grup).

Trasee de birdwatching in Delta Dunarii

BIRDWATCHING

Nicăieri în Europa nu vei găsi o diversitate atât de mare de păsări rare. Toate au venit în Delta Dunării, zona cea mai însorită din România. (Vezi oferta pachete Birdwatching).
Vezi oferte


Partide de pescuit in Delta Dunarii

PARTIDE DE PESCUIT

Mai mult decât un sport, pescuitul în deltă te ajută să-ți însușești natura și să îți cureți mintea de grijile zilnice. Se poate pescui in fata pensiunii (gratuit) sau in locurile apropiate, sau se pot organiza transferuri cu barca la locurile de pescuit de pe bratul Sf. Gheorghe, pe canale sau lacuri. Pentru amatori si copii putem oferi gratuit cate o undita traditionala. Daca sunteti pescari profesionisti si doriti sa ajungeti in anumite locuri de pescuit (la ştiucǎ, la crap, la biban, etc) noi va putem asigura transferul cu barca. (Pret la cerere in functie de numarul de persoane din grup si destinatia locului de pescuit).
Vezi oferte