Camere Pensiunea Casa Malul Dunării

Amplasată într-o zonă foarte liniștită, in Mahmudia, la malul Dunarii, aproape de naturǎ, Casa Malul Dunării vă invită să descoperiți minunatele taine ale Deltei. Pensiunea oferǎ servicii de cazare in 5 cabanute din lemn, la condiţii de 3 stele. Fiecare camera dispune de aer conditionat, televizor LCD, Internet,  baie proprie (dus, toaleta si apa calda) , cosmetice hoteliere, convectoare de caldura pentru vremea rece, terasa proprie,


Check-in: incepand cu ora 15:00 Check-out: maxim ora 11:00 Vă rugăm să respectați aceste ore și să aveți în vedere ca accesul in locatia noastra este permis numai începand cu orele 15:00.

Copiii de până la 5 ani, care se cazeaza în camera dubla cu parintii, fara a solicita un pat suplimentar, nu platesc nimic pentru cazare. Copiii cu vârsta peste 12 ani se incadreaza la adulti. Un pat suplimentar introdus intr-o camera costa 60 lei/zi. Intr-o cameră se poate introduce un singur pat suplimentar. Nu exista paturi suplimentare pentru toate camerele pensiunii. In consecinta, cand faceti rezervarea, va rugam sa va interesati dacă mai sunt disponibile paturi suplimentare pentru perioada în care doriti să vă cazați.

Rezervarea unei camere sau a unui pachet de servicii turistice devine efectiva in momentul achitarii unui avans in valoare de 30% din totalul pachetului turistic, in termen de 2 zile lucrătoare de la emiterea facturii proforme. In cazul în care avansul pentru rezervare nu se achita pana la data mentionata in factura proforma, rezervarea se considera a fi anulata. Anularile sau orice alte modificari se vor putea face cu cel putin 14 zile inainte de intrare, urmand a se restitui avansul (din care se scad comisioanele bancare). Nerespectarea acestui termen se penalizeaza cu contravaloarea avansului achitat. In cazul în care turistul isi micsoreaza perioada de sedere in timpul sejurului, suma achitata initial nu se returneaza si nu se compenseaza cu alte servicii.

Modalități de plată acceptate

  • Numerar
  • Virament bancar anticipat

Accesul cu animale de companie nu este permis in locatia noastra. Avand in vedere faptul ca locatia noastra este una linistita, unde turistii vin sa se relaxeze, ascultarea muzicii la maximum nu este permisa. Excursiile in Delta Dunarii se vor organiza in grup organizat astfel incat avem rugamintea de a respecta orele de plecare care va vor fi comunicate.

Vezi detalii masă